Microsoft Dynamics 365 Business Central Localitzat d’Andorra

Ubicats al país dels Pirineus, portem la teva empresa al capdamunt.

Per què escollir-nos?
Què oferim nou per a Andorra?

Les noves solucions basades en el núvol ofereixen a qualsevol empresa una visió integral, optimitzada i d'extrem a extrem de la seva organització.

Microsoft Dynamics 365 Business Central Localitzat d'Andorra connecta, per primer cop al país, tots els processos empresarials amb una única solució unificada. D'aquesta manera, les dades es poden compartir ràpidament i fàcil amb les persones clau de l'empresa. Tindràs, per tant, accés a les dades més actuals i precises perquè puguis prendre decisions més encertades.
La solució permet que tots els sistemes que implementa una empresa s'interconnectin, s'actualitzin en temps real i estiguin disponibles immediatament per ser analitzats.
Finances, vendes, servei al client, operacions: totes les àrees d'una empresa funcionant de manera integrada, automatitzada, capaç de respondre entre si i treballar juntes en un ecosistema.
Les solucions de gestió basades en el núvol, com Dynamics 365 Business Central Localitzat d'Andorra, complementades amb Recursos Humans, CRM i les capacitats de Power Platform, ofereixen una visió general 360 º de l'empresa de manera fàcil i contínua.
Amb totes les dades d'una empresa en un sol lloc i anàlisis integrades, els responsables poden prendre decisions més informades que augmenten la productivitat i l'eficiència, apropen els empleats en teletreball i brinden un servei al client ràpid, àgil i personalitzat.

Descobreix els avantatges d’aquest servei

### Tot integrat

Tot integrat

Totes les seves necessitats en una mateixa solució i disponibles al núvol des de qualsevol lloc.
### Servidor inclós

Servidor inclós

Oblideu-vos de còpies de seguretat, manteniments. Tot està inclòs al cost del llicenciament.
### Accessibilitat

Accessibilitat

En disposar de la plataforma al núvol, podrà accedir des de qualsevol lloc 24/365.

Fes el salt amb el teu negoci gràcies a les nostres eines de transformació i gestió.

Poseu-vos en contacte amb SucaSuc i ens encarregarem d'impulsar el vostre negoci. El nostre equip expert en solucions empresarials s'encarregarà de portar el teu negoci a dalt de tot.
+2500 Nòmines processades
cada mes
+10 Professionals
prestant serveis
+500 Clients confien en
nosaltres cada mes

Envia'ns un missatge

Contacta amb SucaSuc.

WhatsApp