Solució unificada per la gestió de recursos humans

Reclutament, selecció, contractació, seguiment de nómines i formacions.

Contactar

Solució unificada per a la gestió de Recursos Humans

Des de Sucasuc volem oferir-te una plataforma integrada per a la gestió de recursos humans. Sobre aquesta qualsevol departament de RRHH de la teva empresa podrà, des de fer el reclutament, selecció, contractació fins al seguiment ordinari de les nòmines, formació, i si escau, liquidació.
La plataforma està totalment integrada dins de l'ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central i també sobre aplicacions web i App.
Tot el manteniment de l'ERP està suportat pel cost del llicenciament de Microsoft i amb el servidor inclòs.

Certificat

Som la primera empresa del país que ha certificat la solució de l'App Source de Microsoft. Per tant, el nostre programa compleix tots els requisits i garanties de Microsoft.
Sucasuc és a Andorra i presta els seus serveis des del país.
Al següent enllaç podràs veure la publicació:
App Source Microsoft

Tot integrat dins la web de la seva empresa. Nosaltres col·loquem un formulari a la vostra pàgina, el qual és gestionat per l'ERP per a la publicació automàtica d'ofertes. Actualment està integrat amb Latevafeina.com i estem fent la integració amb diverses web de reclutament a nivell mundial, per tal que la seva oferta de treball tingui la màxima difusió.
Per a això es disposa dʻautomatitzacions, en les quals les persones interessades (candidats) emplenen un formulari i adjuntaran el seu CV, el qual arribarà directament a l'ERP, sense mail, sense papers, per a una correcta gestió.
Un cop captats els diferents CV, sobre la base de les diferents ofertes proposades, aquests podran ser tractats pel personal del departament corresponent, per a la realització de la selecció que necessitin, establint de manera autònoma les fases de selecció i criteris que regiran sobre la mateixa.
Un cop el departament hagi fet el procés de selecció, automàticament podran enviar les dades del candidat al mòdul de contractació, sense mail, sense papers, perquè s'elabori el contracte de treball.
Un cop validats els candidats degudament seleccionats, si escau, o bé per les necessitats de l'empresa només estiguin basades en la contractació, s'elaborarà el contracte de treball, segons el model proposat per cada empresa, en les diferents modalitats que la normativa andorrana permeti.
Un cop amb el personal que disposa l'empresa, es poden elaborar els diferents torns de treball i atribuir a cada treballador el que li correspongui.
Com a novetat, disposem d'un portal del treballador amb un rol per al responsable o responsables, sobre el qual el responsable podrà validar els diferents torns de treball, així com atendre permisos, baixes, absències que els treballadors exigeixin, de manera automàtica des de l'aplicació web o de l'app.
Dins la vostra empresa, segurament tinguin el talent que estan buscant. Per això disposem d'un mòdul de formació per tractar dos assumptes principals:
Dʻuna banda, conèixer dins de la seva empresa, què persones disposen del talent, habilitats o formació, a fi de fer de la promoció interna un valor fonamental dins de la seva empresa.
D'altra banda, dur un control sobre les formacions reglades que la normativa exigeix, així com aquelles addicionals que l'empresa consideri apropiades per al funcionament normal.
  • Formació acadèmica
  • Formació complementària
  • Formació laboral
  • Aptituds
  • Aptituds professionals
Vostè en col·laboració amb el responsable de la seva àrea, o bé directament, podrà donar seguiment correcte a qualsevol incidència, si escau, sobrevinguda a la confecció de les nòmines.
Podrà calcular baixes, absències, permisos, hores treballades, tipus de salaris, primes, gratificacions.
Tot això es tindrà en compte per tal de fer correctament la nòmina, sobre les prescripcions marcades per la legislació.
La millor manera per optimitzar els processos de gestió de RH.
L'aplicació disposa de les funcions següents: visualització i signatura de nòmines, petició de permisos, planificació horària, rol de responsable, control de fitxatge i horari de feina.
Ara podrà fer tota la gestió amb els empleats sense necessitat de paper.
Quan et descarreguis la nostra App segueix els següents passos:
1 - Introduir aquest codi: prov3
2 - Introduir usuari: prova
3 - Introduir password: Prova2023_

Així podràs fer una ullada a la nostra solució.

El nostre equip ha creat un sistema de control de presència dels empleats que llegeix codis QR personalitzats i també guarda les dades de registre d'entrada i sortida de l'empleat a cada establiment.
  • El treballador rebrà la nòmina dins de la seva app o portal web i, des d'aquí, podrà signar directament la nòmina.
  • Així mateix, es farà un fitxer SEPA per als pagaments per transferència de les nòmines i la seva comptabilització automàtica inclòs a l'ERP.
  • També disposem de la generació de fitxer de la CASS, amb les hores efectives de treball per al seu procés davant d'aquest estament.
Si per la decisió de l'empresa, pel treballador o de mutu acord, si li correspongués, es pot fer la liquidació donant compliment estricte a la normativa vigent, així com la confecció de la carta d'acomiadament i preavís.
Tot allò referit anteriorment està integrat dins una mateixa plataforma, fent que els processos de RRHH siguin més àgils, optimitzant de gran manera el treball de les persones responsables dels departaments encarregats a aquest efecte.
Descobriu amb Power Bi l'analítica de dades que conté la nostra solució.
Visualment podràs veure l'evolució del teu negoci, pel que fa a Recursos Humans d'una manera fàcil, senzilla i on sigui.
Et deixem un exemple de les possibilitats que oferim.

Descobreix els avantatges d’aquest servei

### Optimització

Optimització

Optimitzem i digitalitzem tots els processos de RRHH, amb nosaltres desapareixen: mail, Excel, documents, etc...
### Aplicatiu web i App

Aplicatiu web i App

Integrat a la nostra plataforma perquè la comunicació sigui immediata.
### Oferta

Oferta

Tot està inclòs al mateix preu de llicenciament per usuari Microsoft.

Fes el salt amb el teu negoci gràcies a les nostres eines de transformació i gestió.

Poseu-vos en contacte amb SucaSuc i ens encarregarem d'impulsar el vostre negoci. El nostre equip expert en solucions empresarials s'encarregarà de portar el teu negoci a dalt de tot.
+2500 Nòmines processades
cada mes
+10 Professionals
prestant serveis
+500 Clients confien en
nosaltres cada mes

Envia'ns un missatge

Contacta amb SucaSuc.

WhatsApp