Gestió integral d’empreses

Porta el teu negoci allà on vagis

Contactar

Solucions

Des de Sucasuc volem oferir-te una solució integrada per a la gestió de la teva empresa, finances, comptabilitat i fiscalitat. Sobre aquesta solució, qualsevol departament financer de la teva empresa podrà fer compres, vendes, inventaris, comptabilitat, fiscalitat i presentació d'impostos, recursos humans i molt més.
La plataforma està totalment integrada dins de l'ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central i també sobre aplicatius web i App.
Tot el manteniment de l'ERP està suportat pel cost del llicenciament de Microsoft i amb el servidor inclòs.

Certificat

Som la primera empresa del país que ha certificat la solució de l'App Source de Microsoft. Per tant, el nostre programa compleix tots els requisits i garanties de Microsoft.
Sucasuc és a Andorra i presta els seus serveis des del país.
Al següent enllaç podràs veure la publicació:
App Source Microsoft

Adapta't al ritme de creixement de la teva empresa

Optimitza utilitzant una solució integral que s'hi pugui executar on necessitis i que t'ofereixi la mateixa experiència d'usuari, a més de permetre't realitzar implementacions i incorporacions ràpidament tant al núvol com a l'entorn local.

Prepara't per créixer

Adapta les operacions a mesura que creixes, utilitzant les modernes tecnologies que s'integren al núvol de Microsoft, com a aprenentatge automàtic, que t'ajudaran a adaptar-te a la dinàmica del mercat.

Adapta el programa a les teves necessitats

Possibilitat de fer canvis a la interfície d'usuari sense necessitat de programar.

Posa el potencial de Dynamics 365 Business Central i el núvol de Microsoft al servei de la teva empresa

Optimitza utilitzant una solució integral que es pugui executar on necessitis i que t'ofereixi la mateixa experiència d'usuari, a més de permetre't realitzar implementacions i incorporacions ràpidament tant al núvol com a l'entorn local.

78%

de les empreses fan servir un dispositiu mòbil per accedir a informació relacionada amb la feina mentre són fora de l'oficina.

84%

de les empreses en creixement senten que la tecnologia mòbil ha afectat positivament la productivitat de la seva empresa

93%

van experimentar un increment en la productivitat fora de la oficina a causa de la tecnologia al núvol.

Pren el control de les teves dades financeres

Gestiona millor el flux d'efectiu, les conciliacions del banc, els actius fixos, els pressupostos i els costos del projecte amb una extensió que permetrà preveure retards en els pagaments.
Treballa amb divises, tipus de canvi, consolidacions, transaccions entre empreses vinculades i normatives tributàries localitzades.
Accelera els tancaments mensuals i anuals connectant dades de la comptabilitat general, cobraments, pagaments i actius fixos.
Optimitza els fluxos de treball d’aprovació amb Power Automate.
Fes servir informes integrats, Excel o Microsoft Power BI amb dimensions il·limitades de dades per conèixer el flux d'efectiu en temps real, identificar patrons financers i tendències i millorar la planificació.
Connecta els informes, gràfics i dades de Power BI entre els equips de comptabilitat, vendes, compres i inventari per extreure'n idees i informació més precises.

Treballa de la forma més eficient i més intel·ligent

Automatitza els fluxos de treball i els processos.
Vincula les dades de l'empresa amb eines de productivitat per millorar l'experiència en tot el procés de negoci.
Ofereix un servei de més qualitat als teus clients, així com el maneig d'informació de cara als socis.
Hem desenvolupat el localitzat d'Andorra que conté tots els elements fiscals necessaris per gestionar una empresa al país.
Esquemes de comptes, DUA, balanços, presentació d'impostos, tot allò que necessitis per al funcionament correcte de la teva empresa.
Tenim tots els processos integrats, compres, vendes, clients, proveïdors, conciliació bancària, emissió de transferències i rebuts (ABA i SEPA), etc.
El programa de comptabilitat general multiempresa i multiexercici més complet, que t'ajudarà a tenir la informació més completa sobre l'estat econòmic de la teva empresa en un sol cop d'ull, tot amb un panell d'administració dinàmic i funcional amb l'objectiu de donar-li més control de la teva empresa.
En col·laboració amb el responsable de la teva àrea, o bé directament, podràs fer un seguiment correcte a qualsevol incidència, si escau, derivada de la confecció de les nòmines.
Podràs calcular baixar, absències, permisos, hores treballades, tipus de salari, primes, gratificacions.
Tot això es tindrà en compte per tal de fer correctament la nòmina, sobre la base de les prescripcions marcades per la llei.
La millor manera per optimitzar els processos de gestió de RH.
L'aplicació disposa de les funcions següents: visualització i signatura de nòmines, petició de permisos, planificació horària, rol de responsable, control de fitxatge i horari de feina.
Ara podrà fer tota la gestió amb els empleats sense necessitat de paper.
Quan et descarreguis la nostra App segueix els següents passos:
1 - Introduir aquest codi: prov3
2 - Introduir usuari: prova
3 - Introduir password: Prova2023_

Així podràs fer una ullada a la nostra solució.

Descobriu amb Power Bi l'analítica de dades que conté la nostra solució.
Visualment podràs veure l'evolució del teu negoci, pel que fa a Recursos Humans d'una manera fàcil, senzilla i on sigui.
Et deixem un exemple de les possibilitats que oferim.
  • CRM: Inclou múltiples funcionalitats perquè la relació entre usuaris i la teva empresa sigui estable i duradora. Els seus beneficis se centren en tres àrees principals: l'administració de vendes, el màrqueting i l'atenció al client.
  • Gestió de projectes: Registra i ven recursos, supervisa el seu ús, mantingues un registre del treball realitzat a facturar al client…
  • Inventari: Gestió d'ordres de compra i vendes, ubicacions, transferències d'articles, emmagatzematge bàsic…
  • E-commerce: Podem integrar la teva botiga online gestionant-la directament des de l'ERP.
  • Power BI: Integració nativa per a l'elaboració d'informes i analítiques a través de Power BI.

Descobreix els avantatges d’aquest servei

### Optimització

Optimització

Optimitzem i digitalitzem tots els processos de RRHH, amb nosaltres desapareixen: mail, Excel, documents, etc...
### Aplicatiu web i App

Aplicatiu web i App

Integrat a la nostra plataforma perquè la comunicació sigui immediata.
### Oferta

Oferta

Tot està inclòs al mateix preu de llicenciament per usuari Microsoft.

Fes el salt amb el teu negoci gràcies a les nostres eines de transformació i gestió.

Poseu-vos en contacte amb SucaSuc i ens encarregarem d'impulsar el vostre negoci. El nostre equip expert en solucions empresarials s'encarregarà de portar el teu negoci a dalt de tot.
+2500 Nòmines processades
cada mes
+10 Professionals
prestant serveis
+500 Clients confien en
nosaltres cada mes

Envia'ns un missatge

Contacta amb SucaSuc.

WhatsApp