Selecció de personal

La centralització dels departaments de recerca i selecció de talent.

Contactar

Solució per a la selecció de personal

Des de Sucasuc volem oferir-vos una solució integrada per a la gestió del reclutament del personal. Sobre aquesta solució qualsevol departament de selecció i recerca de talent podrà realitzar els seus treballs dins del mateix entorn, i es trobarà tot centralitzat.
La solució està totalment integrada dins de l'ERP Microsoft Dynamics 365 Business Central. Tot el manteniment de l'ERP està suportat pel cost de llicenciament de Microsoft amb el servidor inclòs.

Certificat

Som la primera empresa del país que ha certificat la solució de l'App Source de Microsoft. Per tant, el nostre programa compleix tots els requisits i garanties de Microsoft.
Sucasuc és a Andorra i presta els seus serveis des del país.
Al següent enllaç podràs veure la publicació:
App Source Microsoft

És fàcil i còmode permetent la publicació àgil de diferents ofertes, parametritzades segons les vostres necessitats, gestionant-ho tot a través de la nostra solució, sense necessitat de duplicitat de tasques dins del vostre equip de treball. Publiquem a diferents webs de feina, recollint la informació dels diferents candidats.
Nosaltres col·loquem un formulari web dins de la seva pàgina, sense desenvolupaments addicionals.
No rebis més correus, ni CV en paper, gestió optimitzada en els processos de selecció de personal.
Un cop captats els diferents CV, sobre la base de les diferents ofertes proposades, aquests podran ser tractats pel personal del departament corresponent, per a la realització de la selecció que necessitin, establint de manera autònoma les fases de selecció i criteris que regiran sobre la mateixa.
Un cop validats els candidats degudament seleccionats, si escau, es proposaran els candidats a seleccionar el departament corresponent, a fi que procedeixin amb la tramitació administrativa per a la seva contractació.
Dins la vostra empresa, segurament tindran el talent que estan buscant. Per això disposem d'un mòdul de formació per tractar dos assumptes principals:
Dʻuna banda, conèixer dins de la seva empresa, què persones disposen del talent, habilitats o formació, a fi de fer de la promoció interna un valor fonamental dins de la seva empresa.
D'altra banda, dur un control sobre les formacions reglades que la normativa exigeix, així com aquelles addicionals que l'empresa consideri apropiades per al funcionament normal.
  • Formació acadèmica
  • Formació complementària
  • Formació laboral
  • Aptituds
  • Aptituds professionals

Descobreix els avantatges d’aquest servei

### Optimització

Optimització

Optimitzem i digitalitzem tots els processos de RRHH, amb nosaltres desapareixen: mail, Excel, documents, etc...
### Aplicatiu web i App

Aplicatiu web i App

Integrat a la nostra plataforma perquè la comunicació sigui immediata.
### Oferta

Oferta

Tot està inclòs al mateix preu de llicenciament per usuari Microsoft.

Fes el salt amb el teu negoci gràcies a les nostres eines de transformació i gestió.

Poseu-vos en contacte amb SucaSuc i ens encarregarem d'impulsar el vostre negoci. El nostre equip expert en solucions empresarials s'encarregarà de portar el teu negoci a dalt de tot.
+2500 Nòmines processades
cada mes
+10 Professionals
prestant serveis
+500 Clients confien en
nosaltres cada mes

Envia'ns un missatge

Contacta amb SucaSuc.

WhatsApp